|
stasiu1982
Legionista
|
 dragowski
dlaczego nie moge kupic akcji tej spółki?? moze mi ktos powiedziec ja idzie kupic ta spółke?? dziekuje z góry
|
|
dawidk86
Edyl
Dołączył: 2009-06-17, 01:09 Posty: 711 Lokalizacja: Mielęcin / Szczecin / Świecie
|
 Re: dragowski
Witaj :) Odpowiedzią na Twoje pytanie jest punkt 2.1 regulaminu gry, który brzmi: "Przedmiotem wirtualnych inwestycji są akcje spółek notowane w systemie notowań ciągłych na Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie S.A.". Spółka, którą chciałbyś kupić notowana jest w systemie podwójnego fixingu (a nie notowań ciągłych). W związku z powyższym w grze nie można zawierać transakcji na takich spółkach, jak: BEDZIN, BEST, DRAGOWSKI, DRAGOWSKI-PDA, DZPOLSKA, ELKOP, HERMAN, IRENA, MEWA, MONNARI, NORDEABP, ODLEWNIE, POLLENAE, PRONOX, SANWIL, SKYEUROPE, SRUBEX, WISTIL i ZEG :) Do Twojej dyspozycji jest 358 innych walorów :) Powodzenia :)
|
|
Aradriell
Legionista
|
W takim razie dlaczego mogłem kupić akcje ODLEWNIE? Dzisiaj mam komunikat "brak notowań" i akcje nie mają żadnej wartości...
|
|
emil172
Legionista
|
 Dragowski
Przeczytalem własnie ze nie ma mozliwosci kupienia akcji dragowski. Dlaczego wiec czesc z graczy ma taka mozliwosc?? czy to sa kolejni ludzie ktorzy sobie wykorzystuja luki tej gry czy sami administratorzy graja w ta gre i kupuja to co inni nie moga??
|
|
maxym
Legionista
|
Witam ,kilka dni temu kupiłem akcje dragowski , dzisiaj nie mogę ich sprzedać ponieważ dostaję komunikat: